Minkšti ir sultingi, ir be galo gardūs. Tam gėriui pagaminti jums prireiks: 1 kg maltos vištos krūtinėlės, 2 kiaušinių, 2 susmulkintų svogūnų, druskos ir maltų juodųjų pipirų, 2 šaukštų miltų, 2 šaukštų pieno, 3 skiltelių česnako ir žalumynų puošimui.

Į dubenį su vištienos faršu dedame smulkintus svogūnus, gerai smulkintas česnako skilteles, prieskonius, plaktus kiaušinius, suberiame miltus, supilame pieną. Gerai sumaišome. Savo tirštumu masė turėtų priminti kugeliui skirtus tarkius.

Kai juodas darbas padarytas, galima imtis kepimo.

Į keptuvėje gerai įkaitintus riebalus šaukštu dedame pasiruoštą masę – formuojame nedidelius kotletus. Kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių. Padažo nereikia – ir be jo labai skanu. Neperkepkite! Kitaip iš kulinarinio pasididžiavimo gausite sausą, popierių primenantį valgymėlį...

Garnyrui labai tinka bulvių košė ir raudonųjų burokėlių salotos. Žinoma, nieko nepralošite garnyrui išsivirę makaronų arba ryžių, o valgydami su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis. Taigi visiškas skonio reikalas.

Į viršų