Reikės: 600 gramų vištienos faršo, 150 gramų grikių (virtų), 1 kiaušinio, 1 svogūno, 2 skiltelių česnako, šiek tiek druskos ir pipirų, aliejaus kepimui.

 Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite iki gražiai auksinės spalvos bei leiskite truputį atvėsti.  Dubenyje sumaišykite grikius, vištienos faršą, svogūną, įspauskite česnako, jei reikia, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska ir pipirais. Galite dar įdėti mėgstamų prieskonių, jeigu norisi. Viską labai gerai išmaišykite ir palikite 10–15 minučių pastovėti. Drėgnomis rankomis formuokite kotletukus ir juos kepkite įkaitintame aliejuje, apkepdami iš abiejų pusių. Patiekite su šviežiomis arba keptomis daržovėmis. Skanaus!

Į viršų