Reikės: 150 gramų sviesto, 1 stiklinės cukraus, 2 kiaušinių, 2 stiklinių miltų, 1 stiklinės pieno, 2 šaukštelių  kepimo miltelių, žiupsnelio druskos, 6 obuolių, cukraus pudros ir cinamono pabarstymui.

Sviestą išsukite su cukrumi (iki baltumo), įmuškite po vieną kiaušinį ir viską palengva maišant berkite druską, pilkite kambario temperatūros pieną. Viską gerai išmaišykite, įsijokite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, dar kartą viską gerai išmaišykite ir supilkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Ant viršaus dėti skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstykite cinamonu, dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepkite apie 35–40 min. Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra ir patiekite ant stalo.

Į viršų