08
O čia jums mano firminis rūkytos šoninės receptas. Liko vos vienas vasaros mėnuo, tad kviečiu pasigaminti šoninės užkandį, kuris puikiai tiks poilsiui gamtoje ar rimtoms vakarienėms kaip subtilaus skonio užkandėlė.


Tereikia nusipirkti šalto rūkymo šoninės ir datulių bei turėti medinių smeigtukų. Plonai supjaustykite šoninę, nupjaukite odelę. Paruoštomis šoninės juostelėmis apvyniokite datules ir, kad laikytųsi, prismeikite mediniais pagaliukais. Paruoštą šoninės užkandėlę pakepkite 180 laipsnių orkaitėje 5-7 minutes. Labai skanu, paprasta ir greita. Prašom išbandyti!


Kviečiame ir jus pasidalyti savo mėgiamais vasariškų patiekalų receptais, kuriais vaišinate savo draugus, giminaičius ypatingų švenčių metu ar tiesiog leisdami atostogas gamtoje. Visi atsiųsti receptai dalyvauja konkurse, kuriame galite laimėti redakcijos įsteigtų prizų. Kitą šeštadienį skelbsime nugalėtoją, kuriam atiteks Alan Bradley knygos „Saldumas pyrago dugne“ pirmoji dalis. Abi dalys atiteks labiausiai nusipelniusiam konkurso pabaigoje. Prizai išties puikūs. Dar galite suskubti ir spėsite sudalyvauti mūsų konkurse. Gal nustebinsite mus savo receptu ir jau kitą šeštadienį išrinksime jus nugalėtoju. Paklausite, kokie receptai tinka? Ogi patys įvairiausi. Kartais net paprasti receptai sužavi labiau nei patys įmantriausi.
Savo receptus su jų nuotraukomis siųskite elektroniniu paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį." data-mce-href="mailto:Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba tiesiog atneškite juos į redakciją (Aušros al. 48). Konkursui atsiųsti receptai bus spausdinami šeštadieniais „Šiaulių naujienose“.

Šoninės užkandėlės receptu dalijosi Lina ABROMAVIČIENĖ

Į viršų