Monika siūlo pasigaminti vištienos kepsnių su sūriu. O jei dar norite, galite juos pagardinti dar ir pomidorais. O kad nebūtų labai karšta, paruoštus kepsnius geriausia valgyti balkone ar kur kieme, jei tokia galimybė yra.

Vištienos kepsniams pasigaminti reikės: 2 vištienos krūtinėlių,1 kiaušinio, džiūvėsėlių, 5-6 vyšninių pomidorų, 80 gramų fermentinio sūrio, džiovintų čiobrelių, druskos, juodųjų pipirų.

Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai – gausite 4 kepsnius. Kiekvieną apibarstykite čiobreliais, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viename dubenėlyje išplakite kiaušinį, į kitą suberkite džiūvėsius. Vištienos kepsnius merkite į kiaušinio plakinį, apvoliokite džiūvėsiuose ir sudėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Ant viršaus išdėliokite riekelėmis pjaustytus pomidorus, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min., arba kol kepsniai iškeps. Skanaus! Patarimas: pasigaminkite džiūvėsius patys – ir vaizdas, ir skonis daug geresnis. Imkite 2 formines batono riekeles, pasmulkintas sumeskite į blenderį ir sumalkite. Pakepinkite sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus, palikite atvėsti. Tuomet įpilkite arbatinį šaukštelį alyvuogių aliejaus, išmaišykite ir – džiūvėsiai paruošti.

Į viršų