Jei norite pagaminti tortą labai greitai, šis receptas, kurį mums atsiuntė Renata, puikiai tiks jums. Skoniu nustebinsite visus, kurie jo paragaus, nes patikėkite, prašys, jog dar įdėtumėte.

Želė tortui pasigaminti reikės: 2 pakelių Selgos sausainių, 150 gramų sviesto, 250 gramų varškės, 1 citrinos, 0,5 indelio kondensuoto pieno, 1,5 šaukšto želatinos, 300 gramų grietinėlės su šaukštu cukraus, uogų ir vaisių torto papuošimui.

Pirmiausia yra gaminamas apatinis torto sluoksnis–pagrindas. Sutrupinkite sausainius ir juos sumaišykite su ištirpintu sviestu. Gauta sausainių ir sviesto mase padenkite pyrago metalinės formos dugną. Svarbu gerai paspausti, kad laikytųsi pyrago forma ir pjaustant sausainiai netrupėtų.

Antras pyrago sluoksnis gaminamas iš varškės. Varškę sumaišykite su kondensuotu pienu, įspauskite citrinos sulčių. Atskirame inde nedideliame kiekyje vandens  ištirpinkite želatiną.

Atskirai išplakite grietinėlę su šaukštu cukraus ir atsargiai įmaišykite į varškės masę. Ant torto viršaus pasiruoškite atvėsintos norimo skonio želė ir vaisių bei uogų. Gražiai išdėliokite turimus vaisius ir juos užliekite želė. Leiskite tortui sustingti šaldytuve. Skanaus.

Į viršų