Gyvename laikais, kai svarbiausia yra ... laikas, kurį ypač pastebi internetinių parduotuvių savininkai. Klientai nori kuo greičiau gauti įsigytas prekes. Dėl šios priežasties, labai populiarios tampa express siuntos, kurias teikia greitojo kurjerio paslaugos. Pristatymas vos per kelias valandas nėra ateities sprendimas - mes jau galime apsipirkti ir gauti produktus vakare daugelyje pardavimo platformų. Posakyje „laikas yra pinigai“ yra daug tiesos. Taupydami dienas ir valandas, mes iš tikrųjų taupome pinigus. Kiekvienas vartotojas, perkantis internetu, ieško efektyvaus ir be problemų pristatymo. Galimybė gauti užsakytas prekes per kelias valandas dažnai įtikina vartotojus užbaigti sandorį, nes jie galės nedelsdami naudoti įsigytas prekes.

Express kurjerių paslaugas galima lengvai ir greitai užsisakyti neišeinant iš namų. Užsakymo pateikimas užtrunka vos kelias minutes, jums nereikia stovėti pašte ar siųsti siuntų patiems. Paslauga leidžia siuntinius gabenti nuo durų iki durų. Tai reiškia, kad kurjeris pasiims siuntinį iš jūsų ir pristatys jį nurodytu adresu. Daugumai įmonių taip pat yra galimybė nurodyti pristatymo laiką adresatui. Tai reiškia, kad klientas savo paketą gali gauti net anksti ryte. Express siuntos siuntimas yra paslauga, už kurią reikia sumokėti atitinkamą mokestį.

Kaip išsiųsti express siuntą

  • Pirmasis žingsnis yra pasirinkti kurjerį. Rinkoje yra daug konkuruojančių įmonių, siūlančių įvairias kainas ir paslaugas. Vežėjo svetainėje užtenka užpildyti reikiamus duomenis, tokius kaip siuntos svoris ir matmenys, gavimo data, laikas ir vieta, siuntėjo ir gavėjo adresai.
  • Nepriklausomai nuo siuntimo būdo, siunta turi būti kruopščiai supakuota ir apsaugota nuo mechaninių pažeidimų. Vartotojui įvedus duomenis apie siuntą ir sumokėjus už ją, sistema sugeneruos siuntos etiketę, kuri turėtų būti pridėta prie siuntos.
  • Kai siuntinys bus išsiųstas, gausite sms žinutę arba el. laišką, informuojantį apie siuntinio išsiuntimą, kuriame bus nurodyti kurjerio duomenys, informacija, leidžianti stebėti siuntinį ir pasirinkta pristatymo datą.

Pasirinkite pigiausią šalies kurjerių pristatymą iš savo namų ir mėgaukitės saugiu bei greitu pristatymu. Kurjerių tarnybos dirba tik su patikimais vežėjais, turinčiais nusistovėjusias pozicijas rinkoje, todėl jums nereikia jaudintis, kad išsiųsti daiktai bus pamesti ar sugadinti pakeliui. Taip pat galite pasirinkti draudimą, kuris ypač rekomenduojamas didesnės vertės siuntiniams.

Į viršų