Ruošiatės ilgai lauktoms atostogoms šiltuose kraštuose? Tuomet, tikėtina, svarstote, kaip apsieiti be didelių, nepatogių lagaminų. Tiesa, tuo pat metu dar ir leisti sau pasidžiaugti stilingais drabužiais, jaukiomis smulkmenomis. Komfortas atostogose stipriai priklauso nuo sumanaus daiktų pasirinkimo. Toliau – 3 originalios idėjos, vertos keliaujančiųjų dėmesio.

1. „Lengvesnės“ kasdienių drabužių versijos

Nors lagaminų perkrauti nereikėtų, atostogų metu svarbus komfortas, jaukumas. Net kai kalbame apie detales, smulkmenas, teikiančias džiaugsmo. Visai nebūtina jų atsisakyti, tiesiog verta pagalvoti apie šiek tiek „lengvesnes“ įprastų daiktų versijas. Pavyzdžiui, ilgi chalatai ar pižamos užima daugiau vietos, tačiau lengvi naktinukai ar atviresni, seksualūs peniuarai paliks vietos lagamine bei suteiks dar vieną progą švęsti kiekvieną kūno linkį.

2. Universalūs akcentai

Šiomis dienomis galima rasti ne vieną universalų drabužį – paprastai transformuojamas dizainas leidžia džiaugtis skirtingomis vieno apdaro versijomis. Pavyzdžiui, keliais būdais dėvimas sijonas ar marškiniai, prireikus virstantys puošniu, vakarienei tinkamu apdaru. Verta žvilgterti ir į skirtingus skaros ryšėjimo būdus. Unikalus akcentas yra nešiojamas tiek kaip aksesuaras, tiek kaip galvos apdangalas ar drabužių derinio dalis.

3. Apgalvota avalynė

Kone daugiausiai vietos lagamine užima įvairi avalynė – ją sunku sutalpinti taip, kad kitiems daiktams liktų pakankamai vietos. Stilistai ragina investuoti į kokybišką, universalią avalynę. Subtilios, neutralios spalvos sportinės basutės tiks tiek žygiui po miestą, tiek vakarienei. Patogumas tapo neatsiejama stilingų atostogų dalimi.

Kitos naudingos įžvalgos

Galiausiai, jei norite su savimi pasiimti kuo mažiau daiktų, palyginkite apartamentų ar viešbučių teikiamus privalumus. Dėmesingi apartamentų bei viešbučių savininkai siekia, kad svečiai jaustųsi maksimaliai patogiai ir nevengia investicijos į aukštos kokybės produktus. Nesunku rasti būstą, kuriame galėsite naudotis kokybiška kosmetika, aptiksite kasdien naudojamus įrenginius, rankšluosčius.

Įgudę keliautojai rekomenduoja nepatingėti ir paskaityti ne tik skambius aprašus, bet ir svečių atsiliepimus. Čia rasite naudingų įžvalgų apie apartamentus bei juose randamas priemones, pravertusius daiktus.

Aišku viena, sumanus planavimas leidžia keliauti tiek stilingai, tiek patogiai. Kuo mažiau nereikalingų daiktų lagamine, tuo daugiau vietos įspūdžiams ir naujiems atradimams.

Į viršų