Kad ir kaip bedžiugintų faktas, jog didžioji migracijos banga, kai į vieną ar kitą užsienio valstybę, dėl finansinių sumetimų, laimės ieškoti kasdien iškeliaudavo nesuvokiamas skaičius lietuvių, šiuo metu yra praėjusi, uždarbio ir karjeros galimybės svetur vis dar vilioja dažną tautietį. Jei žmogui, neturinčiam darbo patirties, neretai būtent dėl šios priežasties tenka išgirsti neigiamą atsakymą, kyla natūralus klausimas, ar galimi darbo pasiūlymai užsienyje be patirties? „HEADEX Group“ atstovas teigia, jog su tokiu klausimu iš potencialių darbuotojų lūpų susiduria labai dažnai ir džiaugiasi galėdamas pateikti teigiamą atsakymą. Darbo be patirties galimybė leidžia savo siekius patenkinti pačioms įvairiausioms žmonių grupėms: pradedant žemesnės kvalifikacijos asmenimis, suinteresuotiems materialine gerove ir baigiant studentais, kuriuos darbas užsienyje vilioja ne tik kaip galimybė užsidirbti, bet ir puiki progą pakeliauti.

Kaip rasti darbą užsienyje be patirties?

Apstu istorijų, kai darbai per „pažįstamų pažįstamus“ baigdavo liūdna patirtimi ir žmonės, užuot džiaugęsi augančiomis santaupomis banko sąskaitoje, turėdavo prašyti artimųjų, jog šie nupirktų kelionės bilietą grįžimui namo...Tiesiausias kelias tiek darbinantis be patirties užsienyje, tiek bandant įsitvirtinti savo profesinėje srityje – bendradarbiavimas su patikima personalo atrankos įmone. Vienas iš neabejotinų „HEADEX Group“ privalumų – faktas, jog tai – lietuviška įmonė, apie kurios darbą daugybę teigiamų atsiliepimų galima rasti internetinėje erdvėje. Tiesioginiu darbdaviu ir tampa „HEADEX Group“, o ne kažkokia nežinoma įmonė tolimame Vakarų Europos ar Skandinavijos kampelyje.

Beje, asmenims, kuriems priimtiniau keliauti į užsienį jau mokant vieną ar kitą „amatą“, „HEADEX Group“, siūlo praktinius aukštuminių krautuvų mokymo kursus, trunkančius tris dienas, po kurių pasiūloma garantuota darbo vieta Vokietijoje.

Darbo užsienyje privalumai

Žiūrint į atlyginimus, kurie siūlomi vienos ar kitos pozicijos darbuotojui Vakarų ar Skandinavijos šalyse, kartais nesinori tikėti savo akimis...Taip, nors pragyvenimo išlaidos kai kuriose užsienio valstybėse yra gerokai aukštesnės nei Lietuvoje, tačiau, ir šias atėmus, kas mėnesį banko sąskaitoje lieka iš tiesų solidi pinigų suma. O jei dar dirbti į užsienį vykstama kartu su savo antrąja puse, finansiniai tikslai greitai pasiekiami.

Tačiau darbas užsienyje – tai toli gražu ne vien pinigai. Kai kas, vykdamas dirbti į užsienį, pirmą kartą turi progą susipažinti su svečios šalies gamta, architektūra, pramogomis, tradicijomis bei, žinoma, žmonėmis. Vadinasi, po darbo pasirinkę laiką leisti turiningai, o ne pasyviai sėdėti namuose ir laukti kitos darbo dienos, jūsų sau suteiksite neįkainojamą progą augti kaip asmenybei.

REKLAMA

Į viršų