Daugelis mūsų siekiame mums svarbioms moterims įteikti dovaną, kuri būtų prasminga, unikali ir reikalinga. Skirtingai negu dažnai galvojama, įteikti tokią dovaną yra gana paprasta. Pagalvokite apie moterį, kurią norite pasveikinti, ir pasinaudokite žemiau išvardytais patarimais. Skiriant daugiau dėmesio ir laiko dovanos paieškai, sėkmė bus garantuota!

Praleiskite laiką kartu

Kokybiškai praleistas laikas kartu dažnai yra viena geriausių dovanų. Suorganizuokite susitikimą per jos gimtadienį ir įteikite rankų darbų atvirutę. Kita vertus, nebūtina laukti ypatingos progos, kad pradžiugintumėte žmogų ir pademonstruotumėte, koks jis jums svarbus.

Netikėtas kvietimas išgerti kavos, slapta sukviesti jos draugai į bendrus pietus, ilgas pasivaikščiojimas ar žygis gamtoje, pasivažinėjimas dviračiais, pasiūlymas perskaityti tą pačią knygą ir po to kartu apie ją diskutuoti – tokie paprasti ir daug pastangų nereikalaujantys kokybiškai praleidžiamo laiko būdai gali nusverti net ir prabangiausius papuošalus.

Parodykite, kad jums svarbus jos laikas su savimi

Dauguma moterų savo kasdienybėje yra itin užsiėmusios: studijos, darbas, šeima, socialinė veikla, buities rūpesčiai ir dar daugiau. Laviruojant tarp visų atsakomybių kartais labai lengva taip ir neatrasti laiko pabūti su savimi.

Jeigu moteriai laikas su savimi yra prabanga, kurią ji retai sau suteikia, apsvarstykite šiuos dovanų variantus: bilietus į koncertą ar kultūrinį renginį, saviugdos ar profesinio tobulėjimo kursus, meno terapijos užsiėmimo pamoką, kuponą į SPA. Pasidomėkite, kokios patyriminės dovanos moterims yra populiarios – tikėtina, atrasite naudingų idėjų.

Suorganizuokite šventę

Gimtadienio ar kitos šventės organizavimas dažnai sukelia gausybę rūpesčių. Nuėmimas šios atsakomybės nuo moters gali tapti viena iš geriausių dovanų. Pakvieskite jos draugus, šeimos narius ar tik ją pačią į pietus restorane ar jūsų namuose, surenkite arbatos ar kokteilių vakarėlį, suruoškite romantišką vakarienę. Idėjų, kaip sukurti šventę kitam žmogui, yra galybė – tereikia pagalvoti, kas patiktų jūsų moteriai.

Parodykite, kad jums rūpi jos pomėgiai

Žmonės mėgsta kalbėti apie savo pomėgius. Jei nežinote moters, kurią sveikinsite, pomėgių, pasidomėkite tuo. Galbūt ji domisi gėlininkyste, sodininkyste, maisto gaminimu, dainavimu, šokiais, knygų skaitymu ar dar kokia kita veikla?

Pavyzdžiui, jei moteris domisi maisto gaminimu, galima pasiteirauti, ar jai nereikia naujų virtuvės reikmenų ar receptų knygų. Tokią moterį galite nudžiuginti pasikviesdami į kokį nors maisto gaminimo užsiėmimą ar tiesiog vakarienę jos išsvajotame, neišbandytame ar mėgstamiausiame restorane.

Paskatinkite atrasti naujų pomėgių

Naujovės ir iššūkiai iš pradžių gali gąsdinti, tačiau tokios patirtys labiausiai įsirėžia į mūsų atmintį. Pakvieskite moterį išbandyti ką nors naujo ir įdomaus – net jei tai ir netaps jos pomėgiu, nauja patirtis praplės suvokimą, o galbūt ir padės sugeneruoti naujų idėjų.

Galite pasiūlyti jai išbandyti tai, kas patinka jums arba pakviesti kartu sudalyvauti mokomajame užsiėmime ar seminare, kuriame galite abu sužinoti naujų dalykų. Pavyzdžiui, tai gali būti grupinis jogos ar meditacijos užsiėmimas, rankdarbių seminaras, aromaterapijos paskaita. Variantų yra galybė.

Sukurkite rankų darbų dovaną

Rankų darbo dovanos dažnu atveju yra ne tik pigesnės, tačiau ir prasmingesnės, negu parduotuvėje perkamos prekės. Moteris, gavusi jūsų rankomis sukurtą dovaną, tikrai įvertins laiką, dėmesį ir pastangas, kurias skyrėte dovanos gamybai. Tai gali būti rankų darbo smilkalai, žvakės, papuošalai, piešinys ar netgi sukurta daina – viskas, kas kyla iš širdies, yra vertinga.

Į viršų