Tikrai negalime sakyti, kad labai didelės vestuvių šventės Lietuvoje nebėra populiarios. Tam tikra prasme – jos populiarios, tačiau lyginant su ankstesniais laikais – pasirenkamos kur kas rečiau. Paprasčiausiai norisi paminėti kuo paprasčiau, kadangi tai dažniausiai ir mažiau kainuoja ir tuo pačiu suteikia galimybę džiaugtis skolinga švente, kuri tikrai patiks kiekvienam.

Koks maistas dominuoja?

Banketai per vestuves, tiesa, gali būti labai įvairūs, tad tikrai nereikia įsivaizduoti tik standartinio sumuštinių kalno, kuris yra su dešra. Šiuo metu patiekalus kuriantys specialistais gali pasiūlyti tikrai labai daug skirtingų variantų, kuris patenkins ir skirtingų žmonių poreikius. Nuo mėsos patiekalų, kurie gaminami net ir su tokia neįprasta mėsa kaip kad arkliena, iki žuvies, net veganiškų opcijų, tad kiekvienas ras ką pavalgyti.

Tiesa, džiugina ir tai, kad banketai pateikiami labai patraukliai. Ne tik patiekalai, tačiau taip pat ir visas stalo dekoras, kuris traukia akis, gali būti derinamas bus kitais šventės aplinkoje esančiais akcentais. Juk net ir tokiu atveju, kai šventė yra minimali, norisi, kad ji tikrai atrodytų šventiškai, kad viskas iki mažiausių smulkmenų būtų tobula ir maistas – ne tik skanus, tačiau taip pat ir gražus

Banketuose pasirenkamos spalvos

Pasikartosime, kad vestuvių metu kuriant banketus labai daug dėmesio yra skiriama išvaizdai, stiliui, tiksliau – kiekvienai smulkmenai, kuri yra skirta stalo puošybai. Ir daugelis žmonių tuo labai džiaugiasi, kadangi aplinka bus skoninga. Tiksliau – skoningai atrodys stalas, o daugiau net neverta skirti laiko puošybai, kadangi dažniausiai viena aplink patiekalus ir tampa pačia svarbiausia.

Dažniausiai per vestuves pasirenkamos šviesesnės spalvos, kadangi norisi sukurti pozityvią aplinką. Tiesa, dominuojanti balta vis dažniau lieka antrame plane, kadangi žmonės ieško kažko paprastesnio, o baltos atspalviai dažniausiai yra labai traukiantys dėmesį, kurios minimaliose, kukliose vestuvėse dažniausiai vengiama.

2006157

Pasirenkami kur kas ryškesni atspalviai, kurie tikrai neapsiriboja tik servetėlėmis. Taip pat pasirenkami konkrečių spalvų indai, stiklinės bei kiti daiktai, kuria visumą. Tai gali būti ir ryškiai mėlyna, violetinė, kuri vadinama karališka spalva, tai gali būti net ir žalia, kuri žiemos vestuvių metu labai pagyvins stalą bei pakels nuotaiką.

Galimybės yra neribotos, tik reikia atsakingai pasirinkti banketus ruošiančius specialistus, kurių suteikiamos paslaugo patenkins Jūsų poreikius. O šiuo atveju tai ne tik labai skanus, tačiau taip pat ir estetiškai patrauklus maistas.

Banketai – taupantiems

Žinoma, tiek patys furšetai, kurie dažniausiai kuriami švediško stalo pavidalu, taip pat gali būt labai įvairūs, tad priklausomai nuo pasirinkimo kinta ir kaina. Tiesa, bet kuriuo atveju tai dažniausiai kainuoja kur kas pigiau nei užsakius karštus patiekalus, kurie dažniausiai valgomi „sėdimuoju“ atveju. Kuo daugiau užsisakysite ir kuo daugiau įmantresnių patiekalų – tuo ir kaina bus didesnė. Dažniausiai kainas labai kelia tokie patiekalai, kuriuose yra dedami tam tikri brangūs ingredientai. Tai gali būti ir ikrai, ir tuo pačiu netradicinio tipo mėsa, kuri pakelia kainas ir dažniausiai ne visada patenkina svečių poreikius. Štai todėl siūlome rinktis tokius patiekalus, kurie yra patikrinti laiko ir kurie dažniausiai užsakomi iš meniu. Dažniausiai apie tai Jus informuos asmenys, kurie kuria patiekalus. Sumokėsite mažiau, tačiau gausite daugiau, o tai, žinoma, džiugina, kadangi vestuvių metu ir taip reikia pasirūpinti smulkmenomis. O kuo jos kainuos pigiau – tuo geriau.

Į viršų