Jei tik pabandytume suskaičiuoti, kiek įmonių šiandien mums siūlo savo paslaugas, tai sąrašas būtų daugiatūkstantinis. Esant tokiai didelei pasirinkimo laisvei, nemažai daliai vartotojų tampa sunku nuspręsti, kas iš tiesų yra vertas jų pasirinkimo. Vis dėlto, apsispręsti bus lengviau, jei žinosite, kuomet tam tikros įmonės pasirinkimas yra idealus sprendimas. Tad, šį kartą kviečiame sužinoti, kokiais atvejais verta rinktis įmonės Sixt Lietuva paslaugas.

Jei norite išsinuomoti kokybišką ir patraukliai atrodančią, saugią bei komfortišką kelionę galinčią užtikrinti transporto priemonę, tai Sixt Lietuva gali tapti išmintingiausiu jūsų pasirinkimu. Transporto priemonės, kurias galite išsinuomoti šioje įmonėje, atitinka aukščiausius reikalavimus, todėl net pats išrankiausias klientas liks patenkintas galutiniu rezultatu.

Jei norite rinktis iš ypač didelio transporto priemonių pasirinkimo, tai Sixt Lietuva taip pat yra geriausias jūsų sprendimas. Jūsų laukia lengvieji keleiviniai automobiliai, visureigiai, mikroautobusai, minivenai, lengvieji krovininiai automobiliai, sportiniai automobiliai, kabrioletai, mikroautobusai. Taigi, visai nesvarbu, kokie yra jūsų poreikiai: pageidaujate sportinio automobilio žavingai fotosesijai; mikroautobuso, kuriuo galėtume vykti su šeima bei augintiniais į gamtą, ar verslo klasės prabangaus automobilio svečių sutikimui – bet kuriuo atveju rasite sau tobulai tinkantį variantą.

Sixt Lietuva tiks ir tiems, kuriuos išskirtinai domina tik nauji automobiliai. Ši įmonė siūlo rinktis iš daugiau nei 400 automobilių, kurie buvo pagaminti ne anksčiau nei prieš 2 – ejus metus. Taigi, jei jus domina tik naujovės, rasite labiausiai tinkantį variantą.

Tačiau ir tai dar ne viskas – šios įmonės nuomos punktai yra įsikūrę ir mūsų šalies oro uostuose (Vilniaus, Kauno bei Palangos), todėl galite būti tikri – jūsų kelionės bus ypač komfortiškos iškilus klausimams ar prireikus automobilio, sandorį galėsite sudaryti ar kilusius klausimus išspręsti tiesiog oro uoste. Taip pat svarbu akcentuoti, kad iškilusių klausimų sprendimas ar sandorių sudarymas galimas ir kur kas didesniu mastu – iš viso veikia daugiau nei 4000 šios kompanijos nuomos punktų net 105 pasaulio šalyse. Tad, kad ir kur bebūtumėte, Sixt Lietuva – visada kartu su jumis.

Ne paslaptis ir tai, kad klientai šiandien ypač vertina tas įmones, kurios savo paslaugoms netaiko jokių paslėptų mokesčių. Būtent tuo vadovaujasi ir Sixt Lietuva – nėra jokių paslėptų mokesčių, tad visada žinosite, už ką mokate.

Tačiau paslėptų mokesčių nebuvimas, nėra vienintelis klientus dominantis dalykas. Nereikia pamiršti, kad daugelis pageidauja ypač patrauklių paslaugos įsigijimo sąlygų. Gera žinia ta, kad Sixt Lietuva tikrai siūlo ypač palankias sąlygas, pavyzdžiui: netaikomi kredito kortelės mokesčiai; galimi specialūs pasiūlymai, kurių metu už paslaugas mokėsite mažiau.

Nors atrodytų malonus ir profesionalus aptarnavimas turėtų būti savaime suprantamas dalykas, nemaža dalis vartotojų dalijasi ne pačia geriausia patirtimi – teigia, kad labai dažnai susiduria su neatsakingu, neoperatyviu ar tiesiog nepatraukliu aptarnavimu. Taigi, belieka tik priminti, kad jei jums svarbi yra ne tik paslaugų kokybė ar teikiami specialūs pasiūlymai, bet ir aptarnavimo lygis. Tai Sixt Lietuva tikrai pateisins šį jūsų poreikį.

Ši įmonė gali tapti idealiu jūsų pasirinkimu ir tuo atveju, jei keliauti reikia, tačiau jūs neturite teisės vairuoti transporto priemonę. Taigi, tokiu atveju, belieka tik išsirinkti automobilį, kuriuo norėtumėte keliauti ir užsisakyti vairuotojo paslaugą.

Apibendrinant galia daryti išvadą, kad Sixt Lietuva yra puikus pasirinkimas daugeliu įvairių atvejų, pradedant galimybe rinktis iš įvairių tipų automobilių ir užbaigiant profesionaliu, maloniu aptarnavimu.

 

REKLAMA

Į viršų