Mažyliai – jautrios asmenybės, kurias reikia saugoti, atsakingai prižiūrėti ir, be abejo, tinkamai rengti. Nors šiuo metu vaikiškų drabužėlių pasiūla yra itin didelė, tačiau ne visi jie kokybiški ir užtikrinantys maksimalų komfortą, todėl klausimas „kaip aprengti mažylį?“ daugumai tėvelių išlieka aktualiu. Renkantis drabužius mažyliams, norima ir aukštos kokybės medžiagos, ir tinkamo dizaino, ir patogumo, todėl atrasti tai, kas tinkamiausia kartais užtrunka ir pareikalauja ne vien pastangų, bet ir kantrybės. Vis dėlto yra drabužėlių, galinčių patenkinti net ir išrankiausiųjų poreikius, tai – romperiukai.

Kas yra romperiukas? Paprastai sakant, tai šliaužtinuko modifikacija, kai pėdutės, aprengus kūdikį, lieka basos. Tokiais drabužėliais mėgstama rengti jau vaikščioti mokančius mažylius. Romperiukai gali būti ir trumpomis rankovėmis, ir / arba su trumpomis kelnytėmis, bet gali būti ir ilgomis rankovėmis bei kelnytėmis. Paprastai romperiukai atsisega spaudėmis ar užtrauktuku drabužėlio priekyje, tačiau kai kuriuose modeliuose galima atsegti ir klynuką. Pastarasis variantas labai palengvina sauskelnių keitimą. Mažyliui dar nenupirkote romperiuko? Pats laikas tai padaryti!

Romperiukai: tikrai verta įsigyti
Dažnai būna, kad mažyliui nepatinka dėvimi drabužiai – jis tampa nepatenkintas, irzlus, dirglus, kaprizingas ir neramus, garsiai reiškiantis savo nepasitenkinimą. Mažyliai nemėgsta smunkančių, krentančių ar besiraukšlėjančių drabužių, jiems nepatinka ir pernelyg aptempti, spaudžiantys rūbai. Romperiukai yra visiškai kitokie – jie nevaržo judesių, yra malonūs kūnui ir nekeliantys jokio diskomforto. Privalumų yra ir daugiau.

Pirma priežastis, kodėl verta įsigyti romperiuką – juo patogu aprengti mažylį. Ir tai susiję ne vien su tuo, kad romperiukas lengvai užvelkamas mažyliui. Jo taip pat nereikia derinti prie įvairių kitų rūbų. Romperiukas – vientisas drabužis, kurį galima rinktis tiek paprastą, tinkamą kasdienai, tiek puošnesnį, tinkamą išskirtinesnei progai. Kiekvienam tėveliui patiks aprengti mažylį vienu drabužiu – romperiuku, užuot daug laiko praleidus prie mažylio spintos ir bandant išsiaiškinti, koks drabužis šiandien labiausiai jam tiktų? Su kokia viršutine dalimi kelnės atrodytų gražiai? Kokie drabužėliai geriausiai dera tarpusavyje? O kas apskritai mažyliui šiandien būtų patogiausia? ir t. t.

Antra priežastis – romperiuką patogu dėvėti. Kiek kartų mažyliui drabužiai kėlė niežulį, varžė, netiko ir nepatiko? To galima išvengti – pasirinkus romperiuką. Jį patogu dėvėti, jis dažniausiai siuvamas iš aukštos kokybės medžiagų, malonių kūnui ir nealergizuojančių odos. Beje, mažyliui nesvarbu, ar drabužis šventinis, skirtas kažkokiai progai, ar kasdienis, jis privalo užtikrinti komfortą. Romperiukai paprastai gaminami iš minkšto audinio ir neturi jokių varžančių ir spaudžiančių detalių, neturi ordą dirginančių siūlių. Dėl to romperiukai yra puikus pasirinkimas bet kuriam mažyliui.

Trečia priežastis – romperiukai ilgai dėvimi. Tai vienas iš universaliausių mažylio drabužių. Jį galima dėvėti tiek prigludusį, tiek laisvesnį. Dėl to jis ne tik itin patogus, bet ir puikiai tinka augantiems mažyliams, kurių kūno sudėjimas labai greitai keičiasi. Tiesa, pirkite šiek tiek didesnio dydžio romperiuką, kad mažylis galėtų ilgiau jį dėvėti.

Paskutinė priežastis, kodėl verta įsigyti romperiuką, nemažiau viliojanti – sutaupysite, nes su vienu drabužėliu aprengsite mažylį. Leisti pinigus daugybei skirtingų drabužių, ypač, kai žinote, kad vaikas juos dėvės trumpai, nes išaugs, nepatinka niekam. Romperiukai padeda sutaupyti pinigų, nes juose yra viskas viename. Įsigijus romperiuką, nereikės papildomai pirkti skirtingos aprangos dalių (kelnių, marškinėlių, marškinių ir megztinių).

Ar žinote, kur galite įsigyti romperiukų ir kitų mažyliui reikalingų daiktų? Taip, specializuotose vaikiškų prekių parduotuvėse. Tačiau jų šiuo metu yra gana nemažai, todėl gali kilti klausimas – kokioje parduotuvėje verta pirkti? Mes siūlome išbandyti smelinukas.lt asortimente esančius gaminius. Čia rasite ir romperiukų. Kiekvienas romperiukas čia pasižymintis stilingu ir žaismingu dizainu, raštais ir pasiuvimo modeliais. Drabužėliai gali būti papuošti tiek žaismingais gyvūnėliais, tiek mašinėlėmis arba imituoti kokį nors žinomą personažą. Romperiukai parduodami tiek po vieną, tiek komplektais; tiek mergaitėms, tiek berniukams; tiek skirti vasarai (plonesnės medžiagos), tiek skirti žiemai (storesnės, šiltesnės medžiagos).

Tik pabandę suprasite, kad romperiukai – patogūs mažylių drabužiai, galintys palengvinti kasdienybę ne tik mažyliui, bet ir jums. Juk norite savo mažylį matyti patenkintą ir laimingą? Pasižvalgę po „Smėlinukas“ asortimentą ir išsirinkę kokybiškus romperiukus šį savo norą išpildysite!

www.smelinukas.lt

Į viršų