Makiažas yra panaudotų dekoratyvinės kosmetikos produktų rezultatas ant veido, o dekoratyvinė kosmetika yra kruopščiai atrinkti produktai, atitinkantys jūsų veido poreikius. Aukštos kokybės kosmetika atskleidžia jūsų grožį, išryškina gražiausias savybes. Gausus makiažo priemonių pasirinkimas suteikia neribotą laisvę kurti makiažą ir eksperimentuoti su savo išvaizda.

Ką verta turėti kosmetikos krepšelyje kiekvienai, kuri nori atrodyti nuostabiai?

Norint atrodyti žavingai, nebūtina savo kosmetinėje apgyvendinti visos kosmetikos parduotuvės! Tiesiog kiekvieną dieną naudokite kelias svarbiausias priemones - tušą, lūpų balzamą ar lūpų blizgesį ir antakių pieštuką - ir atrodysite gaiviai bei švariai. Paryškinti antakiai, ilgos blakstienos ir gaivios lūpos tinka brandžioms moterims ir jaunoms merginoms, kurios tik pradeda pasinerti į makiažo pasaulį! Svarbiausios veido makiažo priemonių grupės yra bazė, maskavimo priemonės (maskuokliai), makiažo pagrindas ir sausos veido pudros. Žinoma, negalima pamiršti ir skaistalų, kurie suteikia veidui gyvybingumo ir žvalumo efektą. Makiažo bazė dažniausiai naudojama kuriant proginį makiažą, nes ji užtikrina tolygesnį kitų priemonių padengimą, intensyvesnes spalvas, bei viso makiažo ilgaamžiškumą. Makiažo pagrindą reikėtų pasirinkti ir pritaikyti pagal savo odos tipą. Jie būna specialiai skirti ir pritaikyti sausos, raustančios ar riebios odos poreikiams. Taigi, pagal savo odos tipą bei kitus prioritetus rinkitės skystą arba sausą makiažo pagrindą. Maskavimo priemonės pravers turinčioms probleminę odą, norint paslėpti spuogelius, pigmentines dėmeles ir kitus nelygumus. Biri arba kompaktinė pudra skirta makiažo užfiksavimui, bei jo pataisymui dienos eigoje.

Jei ieškote makiažo savo pirmai kosmetinei ir norite kokybiškų priemonių už prieinamą kainą, užsukite čia https://www.drogas.lt/kosmetika/lc/A

Akių makiažas yra svarbiausias akcentas, kuris padės išryškinti jūsų veidą

Skirtingi tušai gali sukelti skirtingus efektus - nuo subtilių ir drąsių iki itin storų blakstienų. Dėl šios priežasties dieninio ir naktinio makiažo metu verta naudoti skirtingus tušus. Žmonės su jautriomis akimis taip pat gali naudoti specialiai sukurtą tušą, kad paryškintų blakstienas. Panašiai akių pieštukai skiriasi ne tik tonu - jie gali būti kieti, minkšti ir atsparūs vandeniui. Yra daugiau akių šešėlių tipų. Kompaktiški ir kreminiai atspalviai skiriasi ne tik tekstūra, bet ir spalvos intensyvumu bei sukuriamu efektu. Antakių ryškinimo priemonių tipai taip pat labai platūs: pieštukai, šešėliai, geliai ir kt.

 REKLAMA

Į viršų