Kūno formų tobulinimas visame pasaulyje tampa vis mažesne stigma. Taip yra dėl to, kad žemėjančios kainos ir gerėjanti operacijų bei procedūrų kokybė leidžia džiaugtis puikiais rezultatais. Deja, tačiau plastikos chirurgai pabrėžia, kad tam tikros operacijos ar procedūros jokiais būdais negali būti atliekamos kai kuriems žmonėms. Tai labiausiai liečia tuos, kurie serga lėtinėmis ligomis.

Plastinės operacijos gelbsti ne visada ir ne visus

Bene labiausiai akcentuojama, kad didelį viršsvorį turintys asmenys dažnai yra klaidingai informuoti, jog jų svorio problemos gali būti koreguojamos riebalų šalinimo operacijomis. Gaila, tačiau nutukimą gydyti reikia tradicinėmis priemonėmis. Mat, operacijos gali būti netgi pavojingos gyvybei.

Nutukimu pasižymintys žmonės dažnai kenčia net tik nuo svorio keliamų problemų, bet ir jau išsivysčiusių lėtinių ligų. Širdies ir kraujagyslių ligos, cukrinis diabetas, vidaus organų pažeidimai dažnai būna priežastimis kodėl kai kurios plastinės operacijos negali būti atliekamos. Kai kurios operacijos yra atliekamos bendroje nejautroje, o tai reiškia, kad tokios procedūros turi būti atliekamos laikantis standartų.

Jeigu į plastikos chirurgą kreipsitės dėl riebalų nusiurbimo operacijos, o jis matys, kad esate su akivaizdžiu nutukimu ir dar sergate minėtomis ligomis, didelė tikimybė, jog sulauksite neigiamo atsakymo. Plastikos chirurgijos specialistai yra atsakingi ir turi laikytis visų teisės aktų, tad jie vargu ar rizikuos su jumis.

Specialistai gali įvertinti jūsų situaciją ir nustatyti kainą tik po apžiūros

Kalbant apie paslaugų kainas, reikėtų suprasti, kad viešai yra pateikiami tik preliminarūs įkainiai. Čia tam, kad žmogus galėtų orientuotis kiek jam atsieis procedūra ar operacija. Galutinė kaina paaiškėja tik po to, kai chirurgas išsamiai išanalizuoja paciento situaciją.

Jeigu jūs pageidaujate kažkokios kūno dalies korekcijos, tuomet turite detaliai papasakoti visas smulkmenas. Pavyzdžiui, jeigu kalba eina apie tą patį riebalų nusiurbimą, jums teks nurodyti specialistui kodėl tas viršsvoris atsirado. Tai reiškia, kad mitybos įpročiai ir bendras dienos režimas specialistui daug ką pasakys. Jis tokiu atveju galės jus įspėti ar riebalų nusiurbimas bus efektyvus ilgajame periode, jeigu neketinate keisti gyvenimo būdo bei mitybos įpročių.

Kai kurios plastikos chirurgų atliekamos procedūros duoda atitinkamus rezultatus. Tačiau, neretai tie rezultatai tampa nebematomi, jeigu pats pacientas nebeprižiūri savo kūno ir vėl elgiasi lygiai taip pat kaip prieš operaciją. Tad, atminkite, kad atlikus tam tikras plastines operacijas, jūs būste informuojami apie kūno priežiūrą ir įpročių keitimo būtinybę.

Reklama: Ficlinica plastinės chirurgijos specialistai

Į viršų