Gerai prižiūrėti antakiai padeda atkreipti dėmesį į akis ir jas padidinti. Antakių mados dažnai keičiasi: nuo pilnų iki plonų, priklausomai nuo to, kokius juos nori parodyti mados pasaulis. Protingiausias variantas - laikytis natūralios, bet gerai prižiūrėtos išvaizdos, nes jų forma ir išraiška dera su jūsų veidu.

Visada rekomenduojama, kad antakių forma derėtų prie jūsų veido, o ne prieš jį. Paskutinis dalykas, kurio norite, tai nuolat atrodyti nustebę. Per daug išpešioti antakiai suteiks jums tokią išvaizdą, todėl būkite atsargūs. Šis žvilgsnis išnyko nuo šeštojo dešimtmečio, nėra reikalo jį sugrąžinti.

Jei nesate tikri, kokia yra tinkama jūsų veido forma? Apsilankykite pas profesionalą, kad pirmą kartą juos suformuotų. Vėliau jas lengva prižiūrėti.

Tik kokios yra tobulų antakių savybės?

Jūsų antakių spalva turėtų būti susijusi su jūsų plaukų spalva. Paprastai atspalviu šviesesni, nei gali būti jūsų plaukai. Tačiau jei esate iš tų, kurie dažosi plaukus, pavyzdžiui, šviesiai, o jūsų pirminiai plaukai yra tamsiai rudi, antakius reikia pašviesinti, kad derėtų prie jūsų plaukų. Jei plaukus dažote reguliariai, paklauskite plaukų stilisto, ar jis tuo pačiu metu nepadarys ir antakių.

210829

Paprasta antakių priežiūra.

Viskas, ko jums iš tikrųjų reikia, yra šie paprasti įrankiai: pincetas, antakių pieštukas ir švari blakstienų tušo lazdelė bei antakiu dažai. Jei esate šviesiaplaukė, gali būti, kad yra problema rasti antakių pieštuką, kuris gerai atitiktų jūsų antakių spalvą, gali būti, kad jums geriau tinka naudoti akių šešėlius.

Po to, kai antakiai buvo profesionaliai suformuoti, yra keletas dalykų, kuriuos galite padaryti, kad juos prižiūrėtumėte ir jie puoštų jūsų gražias akis.

Jei reikia, pincetu išpeškite atsiskyrusius atsikišusius plaukelius. Jei jaučiate skausmą, ant tos vietos uždėkite ledo kubelį, kad jis palengvėtų. Be to, neiškarpykite plaukelių bet kokio svarbesnio įvykio dieną.

Taip gali atsirasti paraudimas ir jis lengvai nepasidengs. Geriau tai daryti išvakarėse. Visada kirpkite tik po antakiu, o ne virš jo, ir traukite plaukelius ta kryptimi, kuria jie auga. Taip pat skubu greitu, staigiu judesiu. Nepamirškite vienu metu išpešti tik vieną ar du plaukelius. Taip geriau kontroliuosite jų formavimą.

210830

Baigę kirpti plaukelius, kuriuos gali prireikti išpešioti, antakius suformuokite antakių šepetėliu.

Šepetėliu braukite į viršų ir į išorę, kad antakiai taptų ryškesni, be to, tai padeda atverti visą akių sritį.

Naudodami antakių pieštuką lengvais plunksniniais potėpiais užpildykite bet kokius antakių tarpelius. Nenorite, kad matytųsi, jog pridėjote spalvos, tik apibrėžtumą. Išoriniame kampe antakius šiek tiek praplėskite ir paryškinkite natūralų antakių lanką. Jei neturite natūralaus antakių lanko, nenusiminkite, kad taip gali būti. Pasiteiraukite specialisto, ar įmanoma jį sukurti, jei ne, nebandykite.

Jei norite atrodyti švelniau ir natūraliau, vietoj pieštuko galite naudoti akių šešėlius. Vėlgi, jei esate šviesiaplaukė, šį produktą geriausia naudoti.

Tepkite šešėlius nedideliu smailiu šepetėliu ir perbraukite. Kad atskiri plaukeliai laikytųsi, ant senos švarios blakstienų tušo lazdelės galite užpurkšti šiek tiek plaukų lako ir juo perbraukti antakius. Dabar rinkoje yra skaidrių gelių, kurie taip pat gerai tinka.

Jūsų galutinis vaizdas - tai natūrali antakių forma kuri atveria akių sritį ir leidžia matyti akis.

210831

Pasirinkus tobulą veido ir akių formą, antakius prižiūrėti nesunku. Jei praeityje per daug išpešėte antakius, vienintelis būdas pasiekti tobulų antakių - palikti juos ramybėje ir leisti jiems ataugti. Rinkoje yra produktų, padedančių atauginti antakius, todėl pasidomėkite ir jais, jei dėl per didelio jų išpešimo turite problemų su jų ataugimu.

Jūsų antakiai matomi kiekvieną dieną, tad kodėl nepradėjus jais rūpintis jau šiandien?

Į viršų