Grožis, neabejotinai, labai individualus dalykas. Juk kiekvienas grožį suprantame skirtingai... Tačiau, kad ir kaip bebūtų, visi sutinkame, jog rūpintis juo – būtina visiems.

Deja, šiuolaikinis gyvenimas ir greitas jo tempas, kartais neleidžia kasdien mėgautis grožio procedūromis, kurių taip norisi... Bet dovanoti grožio dovanas kitiems, tikras malonumas! Juk taip gera, įteikti tokią dovaną artimajam: mamai, tėčiui, sesei, broliui, seneliams ar geriausiems draugams, kurie visiškai nesilanko grožio salonuose... Garantuojame, jog po procedūros, dovanos gavėjas Jums nuoširdžiai padėkos!

Grožio procedūros

Taigi, grožio procedūros yra ne tik puiki dovana sau, bet ir artimajam... Tai patvirtina ir grožio srities ekspertai!

Mums teko garbė, pakalbinti Vilniaus SPA Babor Cosmetics grožio salono vadovę ir išsiaiškinti ką ji galvoja apie grožio dovanas.

SPA Babor Cosmetics salono įkūrėja, paklausta kodėl, jos nuomone, verta artimajam dovanoti grožio dovaną, atsakė, jog gyvenimo tempas dabar toks greitas, kad ne visada žmogus spėja ar randa laiko sau... Tad visada buvo ir bus malonu gauti grožio dovanas iš artimiausių žmonių.

Na, ir žinoma, kadangi visi žmonės skirtingi, tad ir dovanų pateikimo variantų yra begalė: vieniems patinka masažai ir SPA procedūros, kiti mėgsta dovanų čekius, kuomet patys gali išsirinkti, kas jiems patinka, o dar kiti galbūt domisi naujomis makiažo tendencijomis ir svajoja apie privačius kursus. Taigi, visiems variantams yra sprendimas – grožio dovana!

SPA Babor direktorė, jaunoms merginoms siūlytų dovanoti drėkinančias, skaistinančias veido procedūras, kiek vyresnėms moterims – prabangias stangrinančias, liftinguojančias, regeneruojančias procedūras, taip pat veido masažus. Na, o vyrukams, nesvarbu koks jų amžius, siūloma įteikti būtent vyrams skirtas procedūras su specialiais kvapais arba nugaros, kaklo, pečių juostos bei galvos masažus.

Tačiau šiais patarimais nebūtina vadovautis! Juk tik Jūs geriausiai pažįstate dovanos gavėją! Tad jei pažįstate merginą, kuri sunkiai dirba ir svajoja bent dieną skirti tik sau, dovanokite grožio dieną! Vilniuje esantis salonas „Yury“, siūlo tokią paslaugą. Dovanos gavėja mėgausis manikiūru, pedikiūru bei plaukų sušukavimu pagal pasirinktą stilių: Mochito, Cuba libre, Cosmopolitan arba Long island. Tad Jūsų artimoji visą dieną skirs sau ir savo grožiui.

Na, o artimam vyrui, grožio salonas Amadėja, siūlo grožio ritualą Vandenyno paslaptis. Tai 45 min. trukmės ritualas, kurio metu vyro laukia jūros vandens dulksna, veido energinių taškų stimuliavimas ir šveitimas su mikronizuotais jūros dumbliais, vitamininė veido kaukė, rankų ir pečių juostos masažas ir, galiausiai, nuplovus kaukę atliekamas veido masažas su profesionaliu gaivinančiu masažiniu aliejumi.

Grožio paslaugos

Be jau įprastų masažų, SPA procedūrų ar manikiūru, pedikiūru, galima dovanoti ir išskirtines grožio paslaugas. Pavyzdžiui, kaip jau minėjo SPA Babor salono vadovė, yra žmonių, kurie domisi makiažo tendencijomis ir svajoja gauti makiažo kursus, kad dar labiau patobulintų žinias. Tokių kursų metu, dovanos gavėja išmoks tobulo dieninio, vakarinio bei dūminio makiažo paslaptis.

Dar viena išskirtinė dovana – tatuiruotė! Jei Jūsų artimasis jau seniai svajoja apie tatuiruotę, tačiau vis neprisiruošia jos pasidaryti, įteikite jam tatuiruočių salono dovanų čekį. Tatuiruočių salonuose kiekviena idėja, gali virsti meno šedevru.

Į viršų