Vasarą demonstruojame madas, lankomės pas manikiūro ir pedikiūro specialistus, dėvime akinius nuo saulės ir kitaip puošiamės. Vienos moterys pageidauja vardinio, vienetinio aksesuaro, kitos renkasi paprastesnius. Žodžiu, karštuoju sezonu ieškome įvairovės, spalvų ir grožio. Be kurio vasariško aksesuaro negali apsieiti šiaulietės?

Violeta: „Neįsivaizduoju vasaros be suknelės“
– Vasaros negaliu įsivaizduoti be spalvotos, gėlėtos ir lengvos suknelės.  Kadangi esu nėštukė, tai dabar suknelę dėvėti man yra labai patogu. Šiuo metu turiu jau daug vasariškų suknelių – kai pradėjo pilvukas augti, įsigijau jų nemažai. Tikrai atkreipiu dėmesį į tai, kad suknelė ne tik būtų graži, bet ir oda kvėpuotų, ypač kai karšta. O akiniai nuo saulės dažniausiai taip ir lieka pamiršti automobilyje.

Jolanta: „Gražūs nagai ir miniatiūriniai auskarai“
– Vasarą kojų nagai turėtų atrodyti nepriekaištingai, todėl man labai svarbus gelinis pedikiūras. Procedūrą darausi kas mėnesį. Akinių nuo saulės nemėgstu. Iš tikrųjų tokio vasariško aksesuaro neturiu. Labai retai užsirišu skarelę ant kaklo. Ir nesvarbu, ar vasara, ar žiema, visuomet pasipuošiu  auskarais, be jų niekuomet neišeinu. Labiausiai mėgstu mažus sidabrinius auskarus.

Danutė: „Svarbiausia – gera nuotaika“
– Pirmiausiai vasarą būtina yra gera nuotaika. Tada jau kažkoks nuotaikingas akcentas gali būti – galbūt tai rankinukas, kažkas tokio šventiško, kad būtų smagu. Rankinukas turi būti toks, kad nebūtų sunku nešti. Žinoma, moterims vasarą skrybėlaitė būtina! Paprastai vasarą visa tai ir dėviu.

Inga: „Akiniai nuo saulės“
– Ko gero, vasarą akiniai nuo saulės yra būtinas aksesuaras. Savo akinius nuo saulės pirkau parduotuvėje, jų kaina vidutinė. Žinoma, kiekvienas vertina pagal save, kas jiems brangu ir kas – ne. Vasarą, be jokios abejonės, norisi gražiai atrodyti. Mano vasariški drabužiai – suknelė ar šortai. Vertinu tiek medžiagos kokybę, tiek rūbų patogumą. Pirmenybę teikiu medvilnei.

Danguolė: „Dėmesį patraukiantys auskarai“
– Vasaros neįsivaizduoju be puošnių auskarų. Jie gali būti sidabriniai, vasarą – pagaminti iš keramikos. Renkuosi pas pažįstamus juvelyrus, kartais įdomesnių pamatau parduotuvėse, jų ir įsigyju. Taigi, man vasarą patinka dėvėti didelius, masyvius, dėmesį patraukiančius auskarus.

Loreta: „Kvepalai ir kaklo papuošalai“
– Mano vasariška puošmena – ne tik papuošalai, bet ir kvepalai. Mėgstu visokius kvepalus – tiek prašmatnius, tiek paprastesnius. Kvepinuosi pagal nuotaiką. Dieną – vienokie, vakarui – kitokie. Labai mėgstu kaklo papuošalus. Štai dabar dėviu sidabrinį koljė su koralo akmeniu. Manau, kad pagal mano amžių moteris turėtų puoštis ne bižuterija, o brangaus metalo – sidabro ar aukso,   brangių, pusbrangių akmenų papuošalais.

Į viršų