Keletas patarimų įsimylėjusioms merginoms, kurie tinka net iki ausų įsimylėjusioms merginoms.


1. NEsivilkti paskui jį kaip uodega. Neieškok mažų priežasčių „pavaidinti“ prieš jį. Juk nenori būti tuo šlapiu vantos...lapu?
2. NEduok laisvės jausmams, net jei jis apsuptas kitų merginų. Suprantama, jog pikta, bet juk tu protinga ir žinai, kas čia pati geriausia! Pasitikėk savimi ir „nepenėk“ jo savimeilės.
3. Kai jis yra dėmesio centre arba yra labai susidomėjęs kalbėdamas su kažkuo kitu, NEėsk jo akimis. Kam sukelti priežasčių kivirčams?
4. NElauk, kol jis nukankins skambučiais ir žinutėmis tavo telefoną ar tiesiog prieis ir prisipažins meilėje. Viskam savas laikas, o kol kas negadink sau nuotaikos.
5. NEbijok išsakyti savo nuomonės, net jei ji prieštarauja jo nuomonei. Būk savimi, nesistenk visose srityse pataikauti jo protui.
6. NEišreikšk užuojautos dėl to, jog jam nesiseka kažkokie menkniekiai. Ypač, jei guodžiančiųjų ir gailinčiųjų jam netrūksta. Viskas turi būti pamatuota, priešingu atveju tai atrodys labai nenatūralu.
7. NEpasimesk būdama su juo, kalbėk be nesigėdindama, žiūrėk jam tiesiai į akis. Tu esi toks pats žmogus, kaip ir jis!
8. NEdaryk iš jo idealo, kiekvieną mielą dieną svajodama apie susitikimus. Nenuodyk širdies aistra. Saugok savo emocijas būsimam vyrui.
9. NErašinėk jam sms’ų apie meilę ir nesiųsk „meilės spam’o“ į paštą, net jei labai norisi, pasistenk susilaikyti!
10. Ir NEpamiršk, jog įsimylėjimas ir meilė – visiškai skirtingi dalykai!


Kas benutiktų, žinok – viskas bus gerai!

Į viršų