Juk kiekvienas vyras norėtų savo mylimajai būti pats patraukliausias, nuostabiausias ir geriausias vyras. Pateikiame paprastų, bet labai veiksmingų patarimų, ką daryti, kad jūsų antroji pusė eitų dėl jūsų iš proto!

  1. Rodykite jai dėmesį. Kiekvienai moteriai patinka jaustis taip, tarsi ji būtų svarbiausia moteris pasaulyje. Taigi, jei elgsitės su ja kaip su vienintele ir ypatinga moterimi, ji tikrai jums atsidėkos.
  2. Atsižvelkite į jos nuomonę. Kiekviena moteris nori žinoti, kad vyras jos tikrai klausosi, kad jam rūpi jos nuomonė. Bent kartais pasielkite taip, kaip nori ji, ir jai tapsite geriausiu vyru pasaulyje!
  3. Atvirai su ja kalbėkitės. Kalbėtis su antrąja puse reikia ne tik apie tai, koks šiandien oras ar kokia šiandien buvo diena. Jei pasidalinsite su ja pačiomis slapčiausiomis savo mintimis, ji dėl Jūsų eis iš proto!
  4. Ne tik klausykite, bet ir išgirskite, ką ji sako. Jei ji kalba, žiūrėkite jai į akis. Tada pakartokite, ką ji sakė. Pavyzdžiui, „ar tu tikrai taip jautiesi?“ Taip ji įsitikins, kad jūs jos tikrai klausotės. Patikėkite, ji bus sužavėta jūsų klausymo įgūdžiais!
  5. Žaiskite jos plaukais. Na, daugeliui moterų tikrai patinka, kai vyras žaidžia jos plaukais. Pabandykite ir pažiūrėkite, kaip ji į tai reaguos.
  6. Būkite drąsus. Ar manote, kad jei jau susiradote merginą, drąsos jums nebereikia? Klystate. Moterims patinka žinoti, kad jos išrinktasis yra drąsus. Dar daugiau – drąsūs vyrai jas tiesiog veda iš proto! Taigi stenkitės atskleisti savo drąsą tada, kai tik galite.
  7. „Netyčia“ prie jos prisilieskite. Subtiliai, tarsi „netyčia“ palieskite jos rankas, kojas, nugarą. Tuomet ji jaus, kad jūs visada esate šalia, kad ja rūpinatės. Rūpestingas vyras – idealus vyras.
  8. Bučiuokite ją viešoje vietoje. Moterys mėgsta, kai joms rodomas dėmesys viešoje vietoje. Bučiuokite ją prie savo draugų, giminių, aplinkinių ir būsite jos svajonių vyras!
Į viršų