Tatuiruotė, auskarų pravėrimas, grandinėlė ant pilvo, chna piešiniai, permanentinis makiažas – ir ko tik neišbando šiuolaikinė moteris, norėdama pabrėžti savo stiliaus individualumą. Tačiau besivaikydamos mados tendencijas, pačios nepastebime, kaip virstame eiliniais klonais. Tiesa, labai sunku savarankiškai sugalvoti kokią nors originalią idėją, kad ji nebūtų klonuojama. Kad ir kalbant apie išskirtinumą – žiedą ant kojos piršto.


Nors toks papuošalas nėra labai paplitęs, tačiau žiūrisi išties pikantiškai. Be to, žiedas ant kojos piršto nėra taip lengvai pastebimas, žinoma, jei papuošalas labai stipriai „nerėkia“. Tačiau būkite tikri, kad jei atkreipsite dėmesį šiuo papuošalu, pritrauksite ir priešingos lyties dėmesį.
Moteris, kuri mūvi žiedą ant kojos piršto, atrodo apgaubta paslapties, lyg sakytų apie save: „O! Jūs dar daug ko apie mane nežinote!“ Apie seksualinę energetiką net kalbėti nereikia: šis aksesuaras kalba apie patį intymiausią jūsų apetitą ir potencialą.


Įspūdinga? Mūvėsite? Tuomet išsirinkite tinkamą. Asortimente rasite pačių įvairiausių aksesuarų, įvairiausių formų, su akutėmis ir be jų. Dažniausiai kojos piršto žiedai yra atviros formos, t. y. yra nesujungti, kad galima būtų reguliuoti ir derinti prie piršto apimties. Todėl kojos žiedų formos yra tartum sutrūkusio žiedo arba susijungia kaip gyvatėlės raštais.
Įsigyti galima tiek paprastus ekonominius žiedus, tiek ir dirbinius iš aukso, sidabro ar su prabangiais akmenimis.


Dažniausiai tokius žiedus mūvi ant antrojo kojos piršto, kartais ant vidutinio. Žiedą galima dėvėti tiek ant piršto centro, tiek ir ant piršto pagrindo. Labai gražiai atrodo ir žiedai ant skirtingų kojų.
Jei jums vis nepavyksta įsigyti norimo žiedelio, nenuliūskite. Yra labai paprastas ir ekonomiškas variantas, norint pasigaminti tokį žiedą pačiai. Įsigykite porą auskarų. Taip, taip – nenustebkite. Auskariukai turi būti žiedo formos, tinkamo dydžio jūsų kojos pirštui. Pasirinkti galite įvairius: kad tiktų užsimauti ant piršto centro arba ant piršto pradžios. Be to, auskaras vietoj žiedo turi keletą privalumų. Visų pirma, jis turi užsegimą, kad nepamestumėte žiedo besimaudydama. Antra, jei įsigysite du auskarus, t. y. porą, jau iš karto turėsite porą žiedų ant kojų pirštų.


Tokio papuošalo minusas – blogas pojūtis uždaroje avalynėje, kadangi žiedas gali trinti ar spausti. Todėl, jei avite uždarą avalynę, rekomenduojama žiedą nuo kojos nusiimti, kad nesusigadintumėte sau komforto vaikštant. Ir apskritai kojos piršto žiedas yra vasaros papuošalas – tad nepraleiskite šios vasaros neišnaudojant to! Be to, uždaroje avalynėje tokio žiedo ir nesimatys.


Dėl savo ypatingos pirštų formos užsimauti ir nusimauti tokį žiedą kasdien neišeis. Taip pat ir atviroje avalynėje žiedo forma gali išsilankstyti. Todėl rekomenduojama rinktis žiedą iš brangaus metalo, kuris ne taip lengvai lankstosi ir nekeičia spalvos sąveikaujant su vandeniu.
Būkite nepakartojamos ir išnaudokite vasarą neįprastiems aksesuarams!

Į viršų