2013-03-28 04

Kovo 24 dieną vyko grožio salono „Klip“ organizuotas renginys. Jo metu salono darbuotojos ruošė renginio dalyvius teminei fotosesijai.
Egidijaus GEDMINO nuotr.

Modesta ŠIMKUTĖ
Čia buvo ruošiamos 6 merginos-modeliai, 3 vaikinai ir 2 vaikai. Kadangi fotosesijos tema – vestuvės, grožio salono darbuotojos, darydamos įmantrias progines šukuosenas, šventinį makiažą ir manikiūrą, stengėsi įkvėpti dalyviams tikrą vestuvių dvasią. Grožio salone kiekvienam buvo profesionaliai daromos šukuosenos, tinkamai parenkamas makiažas.
Vienas iš renginio organizatorių – grožio salono vadybininkas Justinas Valiūnas – teigė, kad tokiu renginiu siekė atskleisti „Klip“ darbuotojų savosios srities maksimalų išmanymą ir meistriškumą. Taip pat parodyti, kaip vyksta darbas grožio salone. Renginį įgyvendinti padėjo ne tik modeliai, bet ir fotografas Egidijus Gedminas, dailininkė-dizainerė Airida Skrickienė.
Fotosesijos metu dalyviai dėvėjo pačios dizainerės kurtus ir siūtus drabužius bei aksesuarus iš naujausios 2013 m. vasaros kolekcijos. Modeliai aprengti įvairių stilių: baroko, retro, avangardo drabužiais. Prie kiekvieno stiliaus buvo tinkamai pritaikyti ne tik aksesuarai, bet ir šukuosenos, makiažas. Jaunosios proginiam makiažui ir šukuosenai atsiskleisti padėjo ir vestuvinė suknelė, kurią parūpino vestuvinių ir proginių drabužių salonas „Gracija“.
Vienas iš fotosesijos dalyvių, būsimasis kirpėjas-stilistas Mantas Tautvaišas džiaugėsi, kad buvo pakviestas sudalyvauti. „Mėgstu tokią veiklą. Tai – mano hobis. Mane labai traukia įvairios fotosesijos, šukuosenų kūrimai, rūbų pristatymai, todėl neatsisakau dalyvauti tokio pobūdžio renginiuose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje“, – sako Mantas.
„Klip“ salone paruošti modeliai vėliau persikėlė į Jakiškių dvarą, kuriame ir vyko įvairiais stiliais apipinta teminė vestuvių fotosesija.

2013-03-28 022013-03-28 03

Egidijaus GEDMINO nuotr.

Į viršų