2013-05-16 24

Dailiosios lyties atstovės vis dažniau pavydžiais žvilgsniais nulydi viena kitos batus.
Redakcijos archyvo nuotr.

Jei vyrų akis pavasariop it magnetas traukia gerokai patrumpėję moterų sijonai, tai dailiosios lyties atstovės vis dažniau pavydžiais žvilgsniais nulydi viena kitos batus, rašo Eli.lt. Nei piniginės turinio, nei spintos tikrai neužtektų visiems mūsų norams, susijusiems su avalyne, įgyvendinti. Tad jei jau renkamės – reikia pasistengti pataikyti į dešimtuką: kad būtų ir madinga, ir žavu. Ir jei pavasario-vasaros mada siūlo gana platų naujovių asortimentą, vertėtų pasižiūrėti ir į ateinančio sezono stiliaus perliukus: kokie bateliai šiuo metu yra patys patys?
• Basučių ir pėdkelnių duetas. Jei dar pernai, kaip ir užpernai, kaip ir prieš 10 ar 20 metų basučių atvirais pirštais ir pėdkelnių derinys laikytas visišku stiliaus nesusipratimu, šis pavasaris leidžia šį aprangos kodo tabu pamiršti: dizaineriai pasiūlė, o Holivudo žvaigždės jau spėjo pasigriebti pavasarišką idėją storas (pageidautina – spalvotas) pėdkelnes derinti prie basučių.
• Įmantri elegancija. Kuo toliau, tuo labiau vakariniai bateliai virsta ne aprangos priedu, o vienu pagrindinių jos akcentų, tikru fetišu ir menu. Ir jei net velnias dėvi „Pradą“ – kodėl gi nepabandžius ko nors panašaus ir tau? Gali būti, kad šie žavūs „Prada“ bateliai tavo piniginei ne visai įkandami, tačiau tikrai verta nusišvilpti bent jau idėją: meniškus, ypatingus ir išskirtinius batelius derinti su paprasta, elegantiška ir ramia apranga – tegul visų dėmesys nukrypsta į tavo naujausią pirkinį!

Į viršų