2013-07-25 20

Kiekvieną ketvirtadienį Šiauliuose, pietinėje Talkšos ežero pakrantėje, prie Geležinės lapės 18.30 val. nemokamos mankštos treniruotės gryname ore.
Linos ABROMAVIČIENĖS nuotr.

Lina ABROMAVIČIENĖ
Šiaulių visuomenės sveikatos biuro specialistai kviečia šiauliečius ir miesto svečius mankštintis gryname ore. Šį ketvirtadienį vėl bus vedama funkcinė treniruotė, kurios metu stiprinami raumenys bei gerinamas sąnarių stabilumas.
Pasak profesionalių sporto trenerių, funkcinė treniruotė skirta ne tik raumenų balansui bei sąnarių stabilumui gerinti, bet ir traumų rizikai mažinti, todėl ji tinka įvairaus fizinio pasirengimo žmonėms. Funkcinių treniruočių metu yra lavinamos kūno fizinės savybės, o jas lavinant yra suformuojamas sportiškas ir stangrus kūnas. Treniruočių metu atliekami kompleksiniai pratimai, kurių metu apkraunama daug raumenų grupių vienu metu. Treniruočių tikslas – paruošti žmogaus kūną kasdienei veiklai. Šios treniruotės rekomenduojamos norintiems numesti svorį, sustiprėti – tiek fiziškai, tiek psichiškai, norintiems aktyviai ir naudingai praleisti laisvalaikį, dirbantiems sėdimą darbą, kai yra sumažėjęs aktyvumas. Šitaip treniruojantis natūraliai susiformuoja sportiškas ir pakankamai raumeningas kūnas. Norintys pastiprinti savo kūną bei pagražinti savo kūno linijas, kviečiami susirinkti 18.30 val. pietinėje Talkšos ežero pakrantėje, prie Geležinės lapės.

Į viršų