Sakoma, jog geriausiai plaukus moka prižiūrėti Rytų šalių gražuolės, kurios itin daug dėmesio skiria savo plaukų puoselėjimui, kad šie būtų tvirti, žvilgantys ir sveiki.

Lina ABROMAVIČIENĖ
Pasirodo, kad gražių plaukų paslaptis - šviežias imbieras. Imbiero šaknies sultys stimuliuoja kraujo apytaką, taigi - stiprina plaukų šaknis, greitina augimą ir užkerta kelią slinkimui. Taip pat imbieras šildo, o ne degina galvos odą. Po imbiero kaukės naudojimo plaukai dvelkia ypatingu aromatu. Yra daug plaukų kaukių, kurių pagrindinis ingredientas - imbieras.
Sutarkuokite šviežią nuskustą imbiero šaknį ir išspauskite sultis. Tada kruopščiai jas įtrinkite į galvos odą bei plaukų šaknis, paskirstykite per visą plaukų ilgį. Apvyniokite galvą šiltai ir laikykite 1-2 valandas. Plaukite galvą šiltu vandeniu.
Jei reguliariai naudosite šitą kaukę, plaukai taps lygūs, žvilgantys ir stiprūs.
Plaukai kaip ir medžiai - auga greitai, kai yra sveiki. O pamaitinti ir prižiūrėti plaukai ne tik greičiau auga, bet ir puošia kiekvieną moterį. Žvilgantys, stiprūs ir sveiki plaukai - daugelio moterų svajonė. Tačiau specialistai sako, kad nereikia svajoti, reikia skirti šiek tiek laiko bei dėmesio ir jūsų plaukai suvešės.

Į viršų