Viena didžiausių Lietuvoje informacinių technologijų (IT) bendrovių "Blue Bridge" informacijos saugumo ir IT paslaugų valdymo sprendimus perduoda naujai įkurtai antrinei įmonei "Blue Consultancy". 

Pasak bendrovės "Blue Consultancy" direktoriaus Arūno Šyvio, informacijos saugumo ir IT paslaugų valdymo sprendimai išlieka paklausūs tiek privačiame, tiek valstybiniame sektoriuose, kadangi leidžia identifikuoti silpnąsias IT vietas ir pateikti problemų sprendimo būdus. 

"Siekiame ne tik sustiprinti pozicijas Lietuvoje, išliekant informacijos saugumo ir IT paslaugų valdymo konsultacijų rinkos lyderiais, bet ir pradėti teikti šias paslaugas kaimyninėse šalyse. Taip pat artimiausiu metu rinkai pasiūlysime naujų sprendimų projektų valdymo srityje", - teigia A. Šyvis.

Antrinei įmonei "Blue Consultancy" perdavusi informacijos saugumo ir IT paslaugų valdymo sprendimų sritį, "Blue Bridge" ir toliau teiks visas iki šiol siūlytas paslaugas. 

Be to, įmonė pirmoji Lietuvos rinkoje verslui pristato debesų kompiuterijos principais paremtas dinamines IT paslaugas "bridge2cloud". Taip "Blue Bridge" siūlo įmonėms naują požiūrį į IT - atsisakyti didelių investicijų nuosavai techninei ir programinei įrangai. Visa tai verslas gali įsigyti kaip paslaugas ir mokėti tik už tuos išteklius, kuriais naudojasi konkrečiu metu. Siekdama efektyviai teikti tokias paslaugas "Blue Bridge" atidarė nuosavą modernų duomenų centrą, į kurį investavo 7 mln. litų.
Eltos inf.
Į viršų